Höganäs pridefestival går av stapeln i höst

Nu släpper vi årets datum för Höganäs pridefestival. I stället för endast en dag utökas festivalen till flera dagars firande med start den 4 oktober 2024.

Välkommen att hylla mångfald tillsammans med oss på Pridesgatan, Sveriges första pridegata. Förbered dig på flera dagars fest i regnbågens tecken när vi i år utökar vi vår pridefestival från en dag till flera dagar fyllda med glädje, musik och gemenskap. Höjdpunkten är vår färgsprakande prideparad, som startar den 4 oktober klockan 16.00 vid det nya kulturhuset i Höganäs.

Höganäs pridefestival är en manifestation för mänskliga rättigheter och en demonstration för allas rätt att älska och vara den de vill. Tidigare har festivalen ägt rum i maj månad, men i år flyttar vi firandet till hösten och det nyöppnade kulturhuset, där vi under en flera dagar bjuder på föreläsningar, filmvisningar och mycket mer.

Skriv upp den 4 oktober i din kalender. Om du tillhör en organisation eller förening med fler än tio personer, kontakta kultur- och fritidsförvaltningen via kommunen@hoganas.se redan nu för att anmäla ert deltagande. Hela programmet kommer du att hitta här när pridefestivalen närmar sig.

Vid frågor kontakta oss på: kommunen@hoganas.se Senast uppdaterad: